Het boek

Als je door het boek bladert zie je veel kleuren en plaatjes en dat is ook precies de bedoeling. Ik wil je met het boek enthousiasmeren en inspireren om in je klas meer ruimte voor motoriek te creëren. Dit doe ik door de bromtol als metafoor te gebruiken, omdat een bromtol voor mij het symbool is van verwondering. 

De hoofdstukken waarin ik de transfer maak naar de praktijk ben ik het meest trots op. In deze hoofdstukken wil ik je uitnodigen om keuzes te durven maken om meer ruimte voor motoriek te creëren op een creatieve en uitdagende manier voor de kinderen en voor jou als leerkracht.

128 pagina’s kleur & verwondering!
formaat 21x26 cm
Uitgeverij de Bromtol
ISBN 978 90 903 4602 1 / NUR 194

€ 24,95
inclusief btw / verzendkosten worden berekend bij het afrekenen

Het boek ‘Meer ruimte voor motoriek’ biedt een inspirerende en vernieuwende kijk op hoe jij kinderen nog meer kunt prikkelen in de ontwikkeling van de motorische skills. Niet alleen focussen op de ontwikkeling van cognitie en emotie, maar juist op beweging, het voelen, het ervaren met je lijf. Met dit boek ‘Meer ruimte voor motoriek’ ga jij het verschil maken in de ontwikkeling van kinderen. Door te avonturieren, het ontdekken van nieuwe dingen en erbij stil te staan welke sensaties en gevoelens hierbij horen leren kinderen zichzelf beter kennen en gaan zij hun lichaam beter bewonen. Want juist dit is zo belangrijk! — Sanne van Paassen